PDA

Pogledajte punu verziju : Moja TV Problemi



seads
21-02-2010, 09:10 AM
Poslije 6 mjeseci koristenja expetimentalne usluge Moje TV potpisem ugovor za Full Paket Moja TV.
Tu nastaju problemi.
Evo vec 15 dana neradi VOIP kako treba. Poslije konfiguracije radi 15-30 minuta i onda zadnja lampica na Ruteru BILLION pocrveni. Mogu ga resetovati i opet isto, ili proradi 15 minuta ili nikako ne proradi. Trazio pomoc u BH Telecomu, kazu nemaju ni oni pojma sto se to desava.Uglavnom pukne DSL i poslije VOIP ne dobije IP adresu. KAKVA SRAMOTA. Sad ce nam poslati racune za uslugu koja ne radi.Morat cemo se zaliti i boriti se sa njima da dokazemo kako nista ne radi kako treba.
Moja preporuka. NEMOJTE UZIMATI MOJU TV JER NE RADI KAKO TREBA.
Pozz

ex no.1
21-02-2010, 09:22 AM
Koliko ima takvih slučajeva?

mrmrman
21-02-2010, 09:23 AM
sam si sebi kriv da si malo cito sta je raja pisala nebih ti palo na pamet da to uzimas od bh telecoma

Yoe
21-02-2010, 09:30 AM
Koliko ima takvih slučajeva?

I koliko otvorenih tema na Moju TV :rolling2::suicide2: crijevo na lijevo s Njihovom TV odah otvore novu temu...da je doticni gosp. @SEADS procitao barem jednu temu (od mogucih 6325 :rolling:) svatio bi da je Njihova TV porez na budale :nargila: ovako sam je kriv...

cobra_16V
21-02-2010, 10:30 AM
To vas samo navukli a sad vas handre kako znaju i umiju.

EdinBosna
21-02-2010, 10:31 AM
Poslije 6 mjeseci koristenja expetimentalne usluge Moje TV potpisem ugovor za Full Paket Moja TV.
Tu nastaju problemi.
Evo vec 15 dana neradi VOIP kako treba. Poslije konfiguracije radi 15-30 minuta i onda zadnja lampica na Ruteru BILLION pocrveni. Mogu ga resetovati i opet isto, ili proradi 15 minuta ili nikako ne proradi. Trazio pomoc u BH Telecomu, kazu nemaju ni oni pojma sto se to desava.Uglavnom pukne DSL i poslije VOIP ne dobije IP adresu. KAKVA SRAMOTA. Sad ce nam poslati racune za uslugu koja ne radi.Morat cemo se zaliti i boriti se sa njima da dokazemo kako nista ne radi kako treba.
Moja preporuka. NEMOJTE UZIMATI MOJU TV JER NE RADI KAKO TREBA.
Pozz

Pa vidio si i na reklamama. Lik uzima extazi kad hoće da odabere paket.:zubo::zubo::zubo:

kasda
21-02-2010, 10:35 AM
Poslije 6 mjeseci koristenja expetimentalne usluge Moje TV potpisem ugovor za Full Paket Moja TV.
Tu nastaju problemi.
Evo vec 15 dana neradi VOIP kako treba. Poslije konfiguracije radi 15-30 minuta i onda zadnja lampica na Ruteru BILLION pocrveni. Mogu ga resetovati i opet isto, ili proradi 15 minuta ili nikako ne proradi. Trazio pomoc u BH Telecomu, kazu nemaju ni oni pojma sto se to desava.Uglavnom pukne DSL i poslije VOIP ne dobije IP adresu. KAKVA SRAMOTA. Sad ce nam poslati racune za uslugu koja ne radi.Morat cemo se zaliti i boriti se sa njima da dokazemo kako nista ne radi kako treba.
Moja preporuka. NEMOJTE UZIMATI MOJU TV JER NE RADI KAKO TREBA.
Pozz

http://forum.bih.net.ba/showthread.php?t=67610

atlantic
21-02-2010, 02:55 PM
Evo vidi može li ti ovo što pomoći

MeNtalaC
21-02-2010, 04:58 PM
Imam isti problem danas instalirana VIP. Radilo malo i onda lampica za internet billion modema samo pocrveni i VIP port ne moze da dobije IP adresu.

mrmrman
21-02-2010, 08:06 PM
Imam isti problem danas instalirana VIP. Radilo malo i onda lampica za internet billion modema samo pocrveni i VIP port ne moze da dobije IP adresu.


kao sto je rekao


yoe
Citat:
Prvi postavio ex no.1 Pregledaj poruku
Koliko ima takvih slučajeva?
I koliko otvorenih tema na Moju TV crijevo na lijevo s Njihovom TV odah otvore novu temu...da je doticni gosp. @SEADS procitao barem jednu temu (od mogucih 6325 ) svatio bi da je Njihova TV porez na budale ovako sam je kriv...

MeNtalaC
21-02-2010, 11:49 PM
Jeste ali mene interesuje riješenje problema ne kako nešto ne valja jer sam toga i sam svjestan :)

lumpenra
22-02-2010, 12:43 PM
Jeste ali mene interesuje riješenje problema ne kako nešto ne valja jer sam toga i sam svjestan :)

Pa sam si rekao da i oni koji bi trebali da ponude rjesenje ne znaju sta da urade...mjenjaj opremu ili vracaj...i nadam se da ce na tvom primjeru mnogi izvuci pouku:nargila:

MeNtalaC
22-02-2010, 07:57 PM
VOIP im za sada ne radi kako treba. nakon pucanja signala potrebno je ugasiti modem na nekoliko minuta kako bi pokpio novu IP adresu. E sada jeli to do ovog novog "billion" modema ili do postavki servera koji je kako sam načuo iz sigurnosnih razloga tako naštiman.

lumpenra
22-02-2010, 09:17 PM
Najgore i najiritantnije od svega je sto cete uredno dobiti mjesecne racune,radilo,ne radilo...tu su azurni, i nema im se sta prigovoriti

KouNaN
22-02-2010, 10:56 PM
A još je gore što kada se žalba pošalje, oni to ne uvaže, ne bitno kakve argmente imaš, nego se baš moraš svađati sa njima.

assasss
23-02-2010, 10:04 AM
A još je gore što kada se žalba pošalje, oni to ne uvaže, ne bitno kakve argmente imaš, nego se baš moraš svađati sa njima.

ja sam juce prijavio smetnju zbog smanjene brzine i zbog nemogucnosti pristupa freezoni i danas dosao neki cica da to vidi xD

KouNaN
23-02-2010, 12:01 PM
Govorim o žalbi na račun.

A meni već 5 dana ne dolaze i to je drugi puta tako, iako inače na problem brzo reaguju.

atlantic
23-02-2010, 12:05 PM
VOIP im za sada ne radi kako treba. nakon pucanja signala potrebno je ugasiti modem na nekoliko minuta kako bi pokpio novu IP adresu. E sada jeli to do ovog novog "billion" modema ili do postavki servera koji je kako sam načuo iz sigurnosnih razloga tako naštiman.

Pokušaj da bez gašenja modema dobiješ IP adresu komandama release i renew

2466596

http://forum.bihnet.ba/attachment.php?attachmentid=2466544&d=1266764004

MeNtalaC
23-02-2010, 08:17 PM
Kod mene ne radi ta komanda renew IP. Od montera sam nacuo nesto da su server nastimali da ti ne daje IP pri abruptnom prekidu odmah nego da se ceka neko vrijeme iz sigurnosnih razloga. Sto modem ne kupi novi IP ne znam ne bih reko da je do modema. kaze da useri na erixonovim dslam uredjajima imaju taj problem. Vidjet cemo kako ce to sve se rijesit no rijesenje za sada je gasenje modema i ponovno ukljucivanje.

Gremliny
23-02-2010, 10:18 PM
I ja imam problema.Ne radi mi nikako telefon (imam full paket od 65km) i evo slucajno pogledao stanje racuna i dalje mi racuna kao da sam na nekom paketu i pise da trebam platiti puno para ...
Sutra ih moram zvati radi toga, da mi ne naplate sve sto sam skinuo :)

MeNtalaC
24-02-2010, 02:09 PM
I kod mene je brojač i dalje aktuelan. Smanjili su brzinu i sve ali odbrojaje 15G kao da se nipta nije dogodilo. Monter mi je rekao da se flat računa od datuma na onom dokumentu koji se potpiše prilikom puštanja u rad (one papire koje monter donese pa se potpišu) i po njemu ne treba više obraćati pažnju na brojač mada ja mislim da sa tom informacijom treba oprezno znajući kako su nepouzdani :)

zaratustra06
24-02-2010, 10:04 PM
I kod mene je brojač i dalje aktuelan. Smanjili su brzinu i sve ali odbrojaje 15G kao da se nipta nije dogodilo. Monter mi je rekao da se flat računa od datuma na onom dokumentu koji se potpiše prilikom puštanja u rad (one papire koje monter donese pa se potpišu) i po njemu ne treba više obraćati pažnju na brojač mada ja mislim da sa tom informacijom treba oprezno znajući kako su nepouzdani :)
Laže. Meni naplatili prekoračenje na 15g iako sam bio potpiso ugovor mjesec dana ranije.

otrov
25-02-2010, 12:01 AM
Ovako...

Za sve koji imaju ovaj problem sa pucanjem ADSL-a, crvenom lampicom i VOIP-om, probajte ovo:
Prvo isključite SVE kablove iz billion routera osim onog na kojem ste vi spojeni i struje.
Uđite u postavke billion-a (192.168.1.254), idite na Advanced -> Configuration -> WAN -> ADSL Mode
Connect Mode stavite na "ADSL", a Modulation u "G.Dmt", ostalo ostavite kako je i bilo. Poslije toga idite na save i onda možete ponovo spojiti kablove (ADSL, Telefon, SetTopBox...)

Javite kako radi...

pozdrav!

Lud i ponosan
25-02-2010, 08:26 AM
Ma nema Moja TV probleme, otkud vam to, ma ide sve k'o podmazano...

Weberba
25-02-2010, 08:35 AM
Ma nema Moja TV probleme, otkud vam to, ma ide sve k'o podmazano...

nemoj se sa time saliti, moze neko i povjerovati, znam da se ti salis ;)

adi ww
25-02-2010, 09:30 AM
Meni su priključili prije 15 dana i sve radi perfektno osim što nema teleteksta

adi ww
25-02-2010, 09:31 AM
meni sve radi ok

maho
25-02-2010, 10:24 AM
Jedno malo pitanje. I to u vezi fiksne telefonije i besplatnih razgovora.
Da li se to odnosi na svu fiksnu telefoniju BH Telecoma (svi kantoni) ? I da li se ovo odnosi samo na onog ko ima ovu uslugu MojaTV i ovaj paket ?

reni90
25-02-2010, 02:39 PM
samo oni koji imaju moju tv

denny911
25-02-2010, 05:45 PM
samo oni koji imaju moju tv

nemam MojaTV ali mislim da nisi u pravu. Zoves besplatno bilo koji fiksni broj koji je u nadleznosti BHT-a bilo gdje u BiH,, i naravno, ove negeografske brojeve koji dodju uz tu VoIP telefonsku uslugu

akusta
25-02-2010, 10:23 PM
samo oni koji imaju moju tv

Nije tacno prema svim fiksnim brojevima bh telecoma bilo koji kanton je besplatan poziv, a ne samo prema onome ko ima MOJA TV.

enibej
25-02-2010, 11:28 PM
U okviru fixne telefonije nikada nije ni bilo besplatnih razgovora, a sada jedino imaju besplatni pozivi sa VOIP-a u okviru mojatv paketa a i to samo prema fixnoj telefoniji Bh telecoma.

Storm_17
26-02-2010, 12:50 PM
Poslao sam zahtjev za Moju TV prije tri sedmice. Bio sam korisnik eksperimentalne faze i resiver (ili sta vec) jos uvijek stoji kod mene, ali ne mogu gledati kanale. Trazi mi "Broj korisnika" i "PIN".

Maloprije zvao 1444 i ljubazna dama mi kaze da su mi poslali na mail "Broj korisnika" i "PIN" kako bih ja mogao to gledati sada jer sam bio korisnik eksperimentalne faze i produzio sam ugovor, ali meni tog maila nema.

Jel mi moze neko pomoci? Hoce li i kada ce mi doci napraviti ovo jer sam stvarno postao nestrpljiv? Jel mogu kako gledati kanale dok mi oni ne dodju? Jel postoji nacin da dobijem ove korisnicne podatke pa da se "ulogujem" u moju tv?

Hvala.

atlantic
26-02-2010, 01:04 PM
Poslao sam zahtjev za Moju TV prije tri sedmice. Bio sam korisnik eksperimentalne faze i resiver (ili sta vec) jos uvijek stoji kod mene, ali ne mogu gledati kanale. Trazi mi "Broj korisnika" i "PIN".

Maloprije zvao 1444 i ljubazna dama mi kaze da su mi poslali na mail "Broj korisnika" i "PIN" kako bih ja mogao to gledati sada jer sam bio korisnik eksperimentalne faze i produzio sam ugovor, ali meni tog maila nema.

Jel mi moze neko pomoci? Hoce li i kada ce mi doci napraviti ovo jer sam stvarno postao nestrpljiv? Jel mogu kako gledati kanale dok mi oni ne dodju? Jel postoji nacin da dobijem ove korisnicne podatke pa da se "ulogujem" u moju tv?

Hvala.


Vidi da li ti ovo može pomoći:

ID: uneseš stari ID od 9 cifara

PIN: za pin uneseš zadnjih 5 cifara ID-a

2466712

Storm_17
26-02-2010, 01:27 PM
Vidi da li ti ovo može pomoći:

ID: uneseš stari ID od 9 cifara

PIN: za pin uneseš zadnjih 5 cifara ID-a

2466712

Probao sam i prvih pet i zadnjih pet, probao i PIN koji mi je radio u eksperimentalnoj fazi. Nece nista. :indiff:

Storm_17
26-02-2010, 01:38 PM
Nazovem sada 1444 i sve objasnim, ona me prebaci na drugu liniju kako bih nekom operatoru objasnio problem i on bi mi poslao mail s ID-om i PIN-om i ja njemu objasnim, on podje kao nesto pricat i veza se prekine. Zovem ponovo 1444 i zena me prebaci na liniju i tamo se niko ne javlja.

Sta sada da radim. Poludio sam.

Jel postoji kakav direktan broj za te "tamo" operatere koji bi mi pomogli oko maila i ID-a i PIN-a?

Molim vas za odgovor ako neko zna. Hvala puno.

Storm_17
01-03-2010, 04:18 PM
Jel postoji nekakav broj preko kojeg mogu kontaktirati nadlezne za Moju TV (s tim da nije 1422 i sl.)? Konkretno da ih dobijem.

JustOne
01-03-2010, 04:20 PM
Najsmjesnije od svega mi je to da forumasi rjesavaju probleme umjesto doticnih...******:shrug:

semir1988
01-03-2010, 04:28 PM
Jel postoji nekakav broj preko kojeg mogu kontaktirati nadlezne za Moju TV (s tim da nije 1422 i sl.)? Konkretno da ih dobijem.

ne...ne postoji nikakav drugi broj..moras taj broj zvati ;)

tako namje pao grah

telefon
01-03-2010, 05:28 PM
jeste i poletili na tu moju tvoju njihovu tv

atlantic
02-03-2010, 08:53 PM
VOIP im za sada ne radi kako treba. nakon pucanja signala potrebno je ugasiti modem na nekoliko minuta kako bi pokpio novu IP adresu. E sada jeli to do ovog novog "billion" modema ili do postavki servera koji je kako sam načuo iz sigurnosnih razloga tako naštiman.

Evo riješenja za ovaj problem

Sljedećim upustvom u prilogu je objašnjeno riješenje problema crvena Internet lampica, pucanje veze i nemogućnost modema da automatski dobije IP adresu za VoIP. Za dato riješenje potrebno je izvršiti upgrade firmware-a. Podaci vezani za SIP protokol su uneseni izuzev korisničkih podataka koji svaki korisnik treba da unese zasebno. U prilogu je upustvo za konfiguraciju, firmware i konfiguracijski fajl. Navedeni firmware i konf. fajl isključivo koristiti za MojaTV full paket sa POTS odnosno Anex A modemom ( ISDN ne dolazi u obzir odnosno Anex B modemi).


Navedeni upustvo na

http://www.mediafire.com/file/zy2ntce4zdh/MojaTV_FULL_POTS.rar


PS: Postupak sam izvršio kod frenda jer nemam MojaTV priključak. Firmware i konfiguracijski fajl su ispravni i testirani. Lijep pozdrav

armin_pliva
02-03-2010, 09:20 PM
Evo riješenja za ovaj problem

Sljedećim upustvom u prilogu je objašnjeno riješenje problema crvena Internet lampica, pucanje veze i nemogućnost modema da automatski dobije IP adresu za VoIP. Za dato riješenje potrebno je izvršiti upgrade firmware-a. Podaci vezani za SIP protokol su uneseni izuzev korisničkih podataka koji svaki korisnik treba da unese zasebno. U prilogu je upustvo za konfiguraciju, firmware i konfiguracijski fajl. Navedeni firmware i konf. fajl isključivo koristiti za MojaTV full paket sa POTS odnosno Anex A modemom ( ISDN ne dolazi u obzir odnosno Anex B modemi).


Navedeni upustvo na

http://www.mediafire.com/file/zy2ntce4zdh/MojaTV_FULL_POTS.rar


PS: Postupak sam izvršio kod frenda jer nemam MojaTV priključak. Firmware i konfiguracijski fajl su ispravni i testirani. Lijep pozdrav

He...da mi je znati kako ce to da urade oni koji nemaju osnovno znanje iz informatike (ili oni koji nemaju ni internet, tj imaju paket tel+MojaTV) a ima ih najmanje 50%...svaki put kad pukne veza (a puca pricesto) ima da zovu nekog da im to nasteli ili cekati sutra da dodju ovi iz BHTelecoma...:ohno:

Milet
03-03-2010, 03:30 PM
Ljudi jel ovaj paket od 55 km placam 65 km sa pdv-om ili na tu cijenu ide jos 10 km za korištenje njihovog uređaja ??

Weberba
03-03-2010, 03:39 PM
ljudi jel ovaj paket od 55 km placam 65 km sa pdv-om ili na tu cijenu ide jos 10 km za korištenje njihovog uređaja ??

65 + 10

armin_pliva
03-03-2010, 03:58 PM
Ljudi jel ovaj paket od 55 km placam 65 km sa pdv-om ili na tu cijenu ide jos 10 km za korištenje njihovog uređaja ??

Ne ako potpises ugovor na 2 godine...

Milet
03-03-2010, 05:06 PM
To je plajčka čista -.-

akusta
03-03-2010, 11:15 PM
Ljudi jel ovaj paket od 55 km placam 65 km sa pdv-om ili na tu cijenu ide jos 10 km za korištenje njihovog uređaja ??

55+PDV=59,25 placas ako potpises ugovor na dvije godine, a ako ne onda 59,25+ 10 km korištenje uređaja.

mirzet52
04-03-2010, 12:05 AM
55+PDV=59,25 placas ako potpises ugovor na dvije godine, a ako ne onda 59,25+ 10 km korištenje uređaja.

Cini mi se da se i na 10KM za uredzaj dodaje PDV :nice2:
ovo je samo pretpostavka a ne bi me cudilo jer je u pitanju bhtelecom:angry1:

denny911
04-03-2010, 12:11 AM
Cini mi se da se i na 10KM za uredzaj dodaje PDV :nice2:
ovo je samo pretpostavka a ne bi me cudilo jer je u pitanju bhtelecom:angry1:

Pa normalno. svi troskovi se saberu (cijena paketa, koristenje opreme, bla-bla) i onda se osine PDV na taj iznos.

mirzat
10-03-2010, 03:06 PM
Cao,

Mene interesuje na kraju vidim da ti je opet ADSL u bridg modu, da li moze biti PPPoE adsl?

Hvala.




Evo riješenja za ovaj problem

Sljedećim upustvom u prilogu je objašnjeno riješenje problema crvena Internet lampica, pucanje veze i nemogućnost modema da automatski dobije IP adresu za VoIP. Za dato riješenje potrebno je izvršiti upgrade firmware-a. Podaci vezani za SIP protokol su uneseni izuzev korisničkih podataka koji svaki korisnik treba da unese zasebno. U prilogu je upustvo za konfiguraciju, firmware i konfiguracijski fajl. Navedeni firmware i konf. fajl isključivo koristiti za MojaTV full paket sa POTS odnosno Anex A modemom ( ISDN ne dolazi u obzir odnosno Anex B modemi).


Navedeni upustvo na

http://www.mediafire.com/file/zy2ntce4zdh/MojaTV_FULL_POTS.rar


PS: Postupak sam izvršio kod frenda jer nemam MojaTV priključak. Firmware i konfiguracijski fajl su ispravni i testirani. Lijep pozdrav

belami
11-03-2010, 05:10 PM
55+PDV=59,25 placas ako potpises ugovor na dvije godine, a ako ne onda 59,25+ 10 km korištenje uređaja.
Uovoj drzavi je pdv 17% na ukupnu sumu!!
Otkud tebi da je pdv 4,25 km??????17% od 55 km nemoze nikako biti 4,25

mirzat
16-03-2010, 07:29 AM
Ljudi, ima li neko od vas problema sa daljinskim. Ja vec jedan promjenio, trazio da mi donesu novi. Svako malo vadim bateriju da bi proradio, i na kraju mi jedan skroz stao. Dobio novi od telecoma, i ona radio evo 10 dana i opet poceo zezat.

Imal ko slican problem i da li postoji neki univezalni koji bi mogao naovui motorolu?

akusta
16-03-2010, 08:06 AM
Uovoj drzavi je pdv 17% na ukupnu sumu!!
Otkud tebi da je pdv 4,25 km??????17% od 55 km nemoze nikako biti 4,25

Mislio sam na MOJATV PHONE 25+pdv 17%=29,25 greska u cifri.

Storm_17
26-03-2010, 02:31 PM
Znam da je bilo puno govora o tome, ali ne mogu pronaci nigdje obavijestenje, pa ako bi neko bio ljubazan da mi pomogne. Slika mi na Mojoj TV koci, zvuk prestaje na djelice sekundi. Jel postoji nacin da se to popravi i ako da, kako?

mrmrman
26-03-2010, 03:00 PM
Znam da je bilo puno govora o tome, ali ne mogu pronaci nigdje obavijestenje, pa ako bi neko bio ljubazan da mi pomogne. Slika mi na Mojoj TV koci, zvuk prestaje na djelice sekundi. Jel postoji nacin da se to popravi i ako da, kako?

je nemogu da vas svatim zasto ste uzimali moju tv to vam je greska zivota a valjda i netko pomogne da rijesis problem:tweety:

denny911
26-03-2010, 03:37 PM
ja sam je uzeo (cekam da dodju skopcati) jedino zbog flat adsl-a i jos vise zbog free telefona (imam svoje razloge).. a TV necu ni gledati, vec cekam ovih dana da dobijem dig satelitsku i rahat brate

Sev3n7
26-03-2010, 05:28 PM
Ljudi, ima li neko od vas problema sa daljinskim. Ja vec jedan promjenio, trazio da mi donesu novi. Svako malo vadim bateriju da bi proradio, i na kraju mi jedan skroz stao. Dobio novi od telecoma, i ona radio evo 10 dana i opet poceo zezat.

Imal ko slican problem i da li postoji neki univezalni koji bi mogao naovui motorolu?


ti si dobar meni je prvi radio 3 dana, sad su donijeli drugi valjda ce duze radit, ee i da pitam ima li iko mtv igman na moja tv? u onoj listi programa na netu i u reklamnim listovima pise da ima a ja ga nemam (nije ni da ga zelim, ali mama voli sto ima ezan uvijek i to) pa me interesuje

moon
01-04-2010, 07:20 PM
Ljudi, ima li neko od vas problema sa daljinskim. Ja vec jedan promjenio, trazio da mi donesu novi. Svako malo vadim bateriju da bi proradio, i na kraju mi jedan skroz stao. Dobio novi od telecoma, i ona radio evo 10 dana i opet poceo zezat.

Imal ko slican problem i da li postoji neki univezalni koji bi mogao naovui motorolu?

ja sam promjenio baterije i sve ok. čini mi se da je do baterija koje dođu uz daljinski, barem je kod mene tako bilo

Milet
02-04-2010, 12:38 AM
Ljudi, ima li neko od vas problema sa daljinskim. Ja vec jedan promjenio, trazio da mi donesu novi. Svako malo vadim bateriju da bi proradio, i na kraju mi jedan skroz stao. Dobio novi od telecoma, i ona radio evo 10 dana i opet poceo zezat.

Imal ko slican problem i da li postoji neki univezalni koji bi mogao naovui motorolu?

Imam isti problem.. Ne radi nikako -.-
Promjenio baterije.. I ništa opet -.-

Sad listam programe sa tast.. Morat cu ih zvat da zamijene ovaj -.-

moon
02-04-2010, 08:29 PM
mislim da ima jos jedna caka. a, to je, barem sam ja tako "nahodo", ukoliko neradi daljinski uzmes tastaturu i kliknes na tastaturi na zipku tv. nakon toga radi. barem je meni tako radilo.

Milet
02-04-2010, 08:49 PM
mislim da ima jos jedna caka. a, to je, barem sam ja tako "nahodo", ukoliko neradi daljinski uzmes tastaturu i kliknes na tastaturi na zipku tv. nakon toga radi. barem je meni tako radilo.

probao, ništa opet.

United
02-04-2010, 08:52 PM
Jel moguće pokretati youtube na onome internetu, nisam do sada pokušavao ...

I kako mi se čini onaj pristup internetu je čista glupost, pola stvari mi ne radi.

Milet
02-04-2010, 09:38 PM
Jel moguće pokretati youtube na onome internetu, nisam do sada pokušavao ...

I kako mi se čini onaj pristup internetu je čista glupost, pola stvari mi ne radi.

Nije, jer nemas flash player na tv-u .. :D

Ja probao :D

Pozz

zdravkos
08-04-2010, 12:31 PM
Kupis fino Nintendo Wii i imas youtube na tv-u... :play:

mirzet52
08-04-2010, 12:50 PM
Kupis fino Nintendo Wii i imas youtube na tv-u... :play:

sto nitendo kad mozes ps3 il xbox : P

rhapsodic
09-04-2010, 11:14 AM
Baterije koje dođu uz daljinski ne valjaju..kupite bolje(skuplje, duracel npr.) baterije i radi k'o sahat :clapping: imao sam isti problem i riješio ga s novim baterijama btw. kad zašteka pomaže i tastatura :S

Al' brate mili nije Moja TV ništa..ja sam ju uzeo iz razloga što nisam mogao dobiti signal bosanskih kanala na običnoj anteni tako da sam bio prisiljen sve ove godine poslije rata gledati programe iz HR..dijete mi je skroz poprimilo hrvatski način govora:suspiciou gledajući HTV kanale.

Inače uopće nisam zadovoljan s MojaTV!

fole13
09-04-2010, 01:49 PM
Baterije koje dođu uz daljinski ne valjaju..kupite bolje(skuplje, duracel npr.) baterije i radi k'o sahat :clapping: imao sam isti problem i riješio ga s novim baterijama btw. kad zašteka pomaže i tastatura :S

Al' brate mili nije Moja TV ništa..ja sam ju uzeo iz razloga što nisam mogao dobiti signal bosanskih kanala na običnoj anteni tako da sam bio prisiljen sve ove godine poslije rata gledati programe iz HR..dijete mi je skroz poprimilo hrvatski način govora:suspiciou gledajući HTV kanale.

Inače uopće nisam zadovoljan s MojaTV!


E moj pasa mogao si Dreambox kupit i uzivati u sheringu za 10 km mjesecno najmanje 3000 kvalitetnih kanala

elcho71
09-04-2010, 02:06 PM
Baterije koje dođu uz daljinski ne valjaju..kupite bolje(skuplje, duracel npr.) baterije i radi k'o sahat :clapping: imao sam isti problem i riješio ga s novim baterijama btw. kad zašteka pomaže i tastatura :S

Al' brate mili nije Moja TV ništa..ja sam ju uzeo iz razloga što nisam mogao dobiti signal bosanskih kanala na običnoj anteni tako da sam bio prisiljen sve ove godine poslije rata gledati programe iz HR..dijete mi je skroz poprimilo hrvatski način govora:suspiciou gledajući HTV kanale.

Inače uopće nisam zadovoljan s MojaTV!

Nisi svijestan koliko si sretan sto mozes gledati HR kanale zemaljskim putem!

zdravkos
12-04-2010, 08:59 AM
sto nitendo kad mozes ps3 il xbox : P

Za pocetak, cijena... 8)

wood
24-05-2010, 06:01 PM
zna li neko postoji li razlika kod routera billion vezano za konekciju? preko annexa a ili m (analogni prikljucak) i annexa b (isdn). kod mene pise da je predvidjen za isdn a treba mi onaj drugi.. ovi nasi lokalni monteri kazu da je router jedinstven za oba prikljucka, a zvao sam i telecomovu podrsku.. takodjer, dobio isti odgovor.

bangg
07-06-2010, 04:44 PM
Kakva moja tv,kakvi bakrači

matrox
28-06-2010, 11:28 PM
ja sam koristio malo experimentalnu Moja_Tv i bio sam zadovoljan. doduse poznajem ovog tipa koji kreira te profile pa smo to jedne njegove radne subote, kada on ima manje posla, nastimali profil i radilo je sve besprijekorno. sada nemam tu tv, ali ima moj komsija Full paket i radi sve bez problema od pocetka komercijalizacije tih paketa. istina da VOIP telefon nije radio jedan cijeli dan, iz ko zna kog razloga, ali to je sve na sta se mogao pozaliti.